Hoidot

Erikoishoitojen lisäksi teemme myös perinteiset kosmetologiset hoidot.

Mikroneulaus

Turvallinen mikroneulaus on paras nuorennushoito mitä kosmetologit tekee. Ihoon tehdään hallitusti pienenpieniä reikiä uudella  neulauslaitteella. Neulojen pituutta säädetään esim. juonteiden syvyyden mukaan, joten koko kasvot ja kaula, decollte ja kämmenselät hoidetaan jokaisella hoitokerralla. Näitä kanavia pitkin saadaan steriilejä tehoaineita kuljetettua ihoon. Kun ihoon tehdään hallitusti trauma myös ihon oma paranemismekanismi käynnistyy  ja hoitotuloksena iho vahvistuu ja nuortuu. Hoito kannattaa ottaa vähintään kolme kertaa kahden/kolmen viikon välein.Hoidon jälkeen ei laiteta meikkiä vielä seuraavana päivänä.
Mikroneulauksella voidaan tehdä myös syvempi neulaus jolloin toipuminen vie n.4-5pv. Kotona kannattaa käyttää meidän myymää c-vitamiinitippaa aamuisin ja öisin retinolia, jolloin hoitotulokset myös kestävät pitkään hyvinä.Minna kartoittaa aina kotihoidon kun hoidetaan neuloilla tai Neulattomalla mesoterapialla.

Neulaton mesoterapia

Kun iho on valmisteltu kuorinnalla/timanttihionnalla niin varsinainen syvempi  kivuton ”neulaus” saadaan tehtyä elektroporaatiolla, elektromosis menetelmällä. Sähköiset pulssiaallot avaavat soluväleihin hetkellisesti pieniä kanavia, jolloin pystymme imeyttämään ihoon aktiiviaineita (hyaluron, kollageeni, elastiini, kosteuttava…) ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Elektroporaatio on palkittu kemian Nobelilla jo 90-luvulla kun Tri Eberhard Neumann keksi miten solut saatiin läpäiseviksi mm. lääkeaineille. Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Hoidolla kohotetaan ja kiinteytetään,  supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä,tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. Iho näyttää välittömästi hyvältä ja meikata voisi vaikka heti, mutta mieluiten vasta seuraavana päivänä. Hoidossa on mukana myös CRYO/LED jolla viimeistellään ja viilennetään solukanavia, estetään aineiden hapettumista.

Hoidon kesto n. 60min. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 4-6 kerran sarjana 1-2 viikon välein.

 

Collagen Action

Collagen Action aktivoi ihon luonnollisen kollageenituotannon sekä herättää ja järjestää uudelleen olemassa olevan kollageenin,edistää solukon kuoriutumista ja kiinteyttää ihoa.

Hoito perustuu merestä saatavaan luonnolliseen merisieneen, joka hoitolassa hierotaan ihon sisään.kollageenin uudelleen järjestäytyminen alkaa n.48h kuluttua ensimmäisestä hoidosta ja luonnollinen kollageenin lisääntyminen tapahtuu 45-60 vuorokauden kuluessa.hoito sis. Kaksi kertaa ja toinen hoito tehdään 10pv päästä ensimmäisestä hoidosta.Merisienelle kosmeettisena raaka-aineena haetaan patenttia ja se on yksinoikeudella käytössä collagen action-geelissä.
Hoidon jälkeen iholle ei saa laittaa kuin hoitolasta ostettavaa voidetta/ei mitään 24 h hoidosta.

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.
Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.
Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.
Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Ditelle – lihasstimulaatio – kiinteytys

-lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen, vahvistamiseen ja harjoittamiseen, sekä verekierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen
-hoitomuotona stimulaatiovirta, jossa valitaan hoitomuoto hoitokohteen mukaan
-stimulaatiovirralla hoito on erittäin tehokasta ja kudoksessa saadaan aikaan lihassupistus, joka on selvästi silmin havaittavissa
-lihassupistus vastaa normaalia aktiivista harjoittelua, ja harjoitus voidaan kohdistaa kudoksiin, joita ei itse pysty tehokkaasti aktivoimaan (esimerksiksi kasvojen lihakset) ja toistojen määrä -saadaan tuloksen kannalta riittäväksi
-hoito voidaan antaa kasvojen alueelle, vartalolle ja raajoihin

Silmäpussien hoito: stimulaatiovirralla poistetaan turvotusta ja aktivoidaan ja kiinteytetään silmänympärysihoa.
Kasvojen kiinteytyshoito: erityisellä kasvo-elektrodilla käsitellään kasvojen eri alueet, kulmakarvan kohotus, silmän alapuoli, poski, ylähuulen alue, leukapielet. Kussakin kohteessa lihasryhmään kohdistetaan useita kymmeniä lihassupistuksia.

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänilaitteella voidaan tehokkaasti kuoria ja syväpuhdistaa iho, sekä imeyttää hoitotuotteita. Ultraäänikuorinta ja -puhdistus perustuu siihen, että itse ultraääni toimii veden kanssa hajottamalla veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin se pääsee ihohuokosiin ja nostaaa talin ihon pintaan. Ultraäänikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille aina nuoresta iäkkäämpään.

Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:
-Erittäin tehokas ihonpuhdistus
-Syväpuhdistava vaikutus
-Poistaa kuolleet ihosolut
-Poistaa mustapäitä ja talia
-Uudistaa ihoa
-Kohottava vaikutus
-Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
-Vähentää näppylöitä ja aknea
-Vähentää epänormaalia pigmentaatiota
-Ultraääni mikrohieronta stimulaatio
-Kosteuttava vaikutus
-Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Timanttiohionta

Timanttihionta on tehokas kuoriva ja puhdistava hoito. Se voidaan tehdä niin kasvoille kuin selällekkin, tai muaalle vartalolle. Hoito tehdään timanttiohiontalaitteella jossa on erilaisia kuorivia hoitopäitä ja alipaineimu. Hoitopään karheus ja alipaineimun voima valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, joten hoitoa voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, herkällekkin iholle. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös silmänympärysiho.

Timanttihionnan vaikutuksia:
-kirkastaa ihoa
-poistaa kuollutta ihosolukkoa
-poistaa epäpuhtauksia
-hoitaa aknea
-tasoittaa juonteita ja ryppyjä
-tasoittaa pigmenttimuutoksia
-tasoittaa arpia
-silottaa suurentuneita huokosia

Paras tulos saadaan aikaan sarjahoidolla. 4-9 hoitokertaa 1/vko

 

CarboDerm naamio – ihanteellinen timanttihionnan jälkeen

CarboDerm on innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Naamioliinan ja geelin yhteisvaikutuksessa tuottama hiilidioksidi kulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, sekä lisäksi aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja poistaa kuona-aineita ihosta. Iho kirkastuuu, kiinteytyy ja tasapainoittuu jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sarjahoidolla ihoon saadaan merkittäviäkin uudistuksia.

Ihon sävyn vaalennus
Ihon vaalentaminen pelkästään kemikaaleilla ei anna pysyvää tulosta. Happi aktivoi verenkiertoa ja se poistaa kuona-aineita tehokkaasti. Hoito vaalentaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Pigmenttimuutosten hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Kosteutus
Ihon kosteuttaminen ei oikeastaan ole vaikeaa, mutta kosteuden säilyttäminen ihossa on. Kosteuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. CarboDerm edesauttaa ihoa säilyttämään veden ja öljyn välisen tasapainon.

Juonteet ja rypyt
Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä juuri nyt? Koskaan ei ole liian varhaista, tai myöhäistä aloittaa juonteiden vastainen hoito. CarboDerm-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa. Se parantaa koko alueenelastisuutta, mikä hoitamisen lisäksi myös ehkäisee ryppyjä.

Akne ja aknearvet
Laadukkaan aknehoidon pitää kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen, ihon pinnan hoitamisen sijaan. CarboDerm-geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja hoitaa tulehdusta. Lisäksi hoito ennaltaehkäisee aknea palauttamalla ihon oman korjautumiskyvyn.

Max7

Max7 on hellävarainen LED-valo väriterapialaite kasvojen ihon ja piirteiden korjaamiseen ja nuorentamiseen. Tämä kivuton kaikille ihotyypeille sopiva hoito saa ihosi näyttämään ja tuntumaan nuorekkaammalta.

Max7 väriterapian vaikutuksia:
-nopeuttaa nestekiertoa
-aktivoi ja normalisoi ihokudoksen luonnollista solutoimintaa
-edesauttaa ihosolujen ravinnonsaantia
-edistää solujen hapensaantia
-parantaa ihon kosteustasapainoa
-lisää kollageenituotantoa, joka kiinteyttää ihokudosta ja muuttaa ihon nuoremman ja sileämmän näköiseksi

Hoidon vaikutus ja tulos alkaa syvältä ihossa, ihosolun sydämestä. Iho tuntuu kiinteämmältä ja eloisammalta jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paremman nestekierron, hapensaannin ja kosteuden ansiosta huomaat juonteiden ja ryppyjen siloittuneen, ihokudoksen pehmenneen ja kasvoillasi raikkaamman uudistuneen hehkun.
Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaammiseksi suosittelemme sarjahoitoa.

 

Restore Magic – Todellinen Tuhkimohoito

Restore Magic- kasvojenkohotus ilman kirurgiaa! Luonnollinen lifting -hoito kiinteyttää ja silottaa ihoa silminähden ilman lääkeaineita, neuloja tai palautumisaikaa. Iho näyttää upealta jo tunnin kuluttua hoidosta ja hoitotulos vain paranee seuraavan päivän ajan. Hoidon teho perustuu ihoa syväpuhdistaviin lääkeyrttiuutteisiin sekä korkeaan pitoisuuteen peptidejä, kasvutekijöitä sekä luonnollisia kasvupohjaisia tehoaineita.

Restore Magic hoidon vaikutuksia:
-kohottaa ihoa tehokkaasti, esim. kohotettu kulma – avoimempi katse, selkeämpi leukalinja – selkeämmänt kasvonpiirteet, kohotettu suunpieli
-rypyt silottuvat
-tasaisempi ihon sävy ja tuntu; mustapäät katoavat, ihohuokoset supistuvat, pigmenttiläiskät haalistuvat
-tuo ravintoaineita ja puhdistaa ihon myrkyistä
-antioksidanttinen vaikutus
-Ehkäisee ikääntymisen merkkejä

Sarjahoidolla saadaan erittäin huomattavia tuloksia aikaan.

 

Caretech Multi Injector

Miten laite toimii?
Caretech Multi Injector nostaa alipaineimulla hellästi käsiteltävän alueen ihoa, jolloin siihen voidaan antaa joko viisi tai yhdeksän injektiota yhdellä kertaa. Neulat annostelevat fillerin, esimerkiksi hyaloronihapon, tehokkaasti ja tietokoneohjatusti haluttuun syvyyteen iholla.

Mihin laite tehoaa?
Otsa- ja ilmerypyille, silmärypyille ja harakanvarpaille, nenärypyille ja juonteille, huulirypyille, marionettijuonteisiin, epätasaisen ihon ja kaksoisleuan käsittelyyn.

Käsittely
Toimenpide on nopea: Kasvoalueen käsittely vie noin 10–15 minuuttia ja tietokoneohjatun automaattisen ohjelman ansiosta se on myös lähes kivutonta.

 

Ripsien kestotaivutus

Kauniit ja näyttävät ripset voi saada myös ilman ripsienpidennyksiä tai irtoripsiä! Kestotaivutuksessa omat ripset taivutetaan erityisen geelityynyn avulla niin että ne taipuvat kauniisti suoraan ylöspäin. Taivutuksen kaarevuus valitaan asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Hoito kestää noin tunnin ja siihen kuuluu myös ripsien kestovärjäys, joten lopputuloksena saat upeat, tummat ja näyttävät ripset. Kestotaivutus pysyy ripsessä noin 6-9 viikkoa, ripsenkasvun ajan. Kestotaivutuksella saadaan katse avartumaan ja silmät säihkymään.