Hoidot

Erikoishoitojen lisäksi teemme myös perinteiset kosmetologiset hoidot.

Mikroneulaus – Dermapen 4

Dermapen 4 -laite käyttää 16-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite reijittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapen-hoidolla voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

 

Dermapen 4 mikroneulauksen edut:

• aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
• voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.
• Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
• Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

 

Neulaton mesoterapia

Kun iho on valmisteltu kuorinnalla/timanttihionnalla niin varsinainen syvempi  kivuton ”neulaus” saadaan tehtyä elektroporaatiolla, elektromosis menetelmällä. Sähköiset pulssiaallot avaavat soluväleihin hetkellisesti pieniä kanavia, jolloin pystymme imeyttämään ihoon aktiiviaineita (hyaluron, kollageeni, elastiini, kosteuttava…) ilman, että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Elektroporaatio on palkittu kemian Nobelilla jo 90-luvulla kun Tri Eberhard Neumann keksi miten solut saatiin läpäiseviksi mm. lääkeaineille. Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Hoidolla kohotetaan ja kiinteytetään,  supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä,tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. Iho näyttää välittömästi hyvältä ja meikata voisi vaikka heti, mutta mieluiten vasta seuraavana päivänä. Hoidossa on mukana myös CRYO/LED jolla viimeistellään ja viilennetään solukanavia, estetään aineiden hapettumista.

Hoidon kesto n. 60min. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 4-6 kerran sarjana 1-2 viikon välein.

 

Dermaceuticals LED FACE

Dermaceuticals LED FACE hyödyntää viimeisimpiä tieteellisiä edistysaskeleita ja valoterapian tutkimusta optimoidakseen täysin kotona suoritettavan LED-kasvohoidon.

Yksi 10 minuutin Dp Dermaceuticals LED FACE -hoitokerta jättää ihosi täyteläisemmän, kosteutetun ja virkistyneemmän. Nämä tulokset paranevat toistuvassa käytössä. Neljän viikon kolmen hoidon jälkeen viikossa:

• 95 % oli sitä mieltä, että iho oli kirkkaampi ja täyteläisempi
• 98 % oli sitä mieltä, että iho tuntui kiinteämmältä
• 96 % oli sitä mieltä, että hienot juonteet olivat vähemmän näkyviä

LED-kasvovaloterapian on kliinisesti todistettu lisäävän kollageenin ja elastiinin tuotantoa, vähentäen näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä sekä hoitavan punoitusta, laajentuneita huokosia , epätasaista ihosävyä, pigmentaatiota , aurinkovaurioita ja kuivunutta ihoa . Käytä mikroneulauksen jälkeisiä hoitoja vähentääksesi seisokkeja, vähentääksesi tulehdusta ja edistääksesi verenkiertoa nopeuttaaksesi paranemista.

LED tarkoittaa valoa emittoivia diodeja, jotka on kliinisesti todistettu tehokkaiksi nuorentamaan kaikkia ihotyyppejä.

 

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.
Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.
Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.
Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

 

Ditelle – lihasstimulaatio – kiinteytys

-lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen, vahvistamiseen ja harjoittamiseen, sekä verekierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen
-hoitomuotona stimulaatiovirta, jossa valitaan hoitomuoto hoitokohteen mukaan
-stimulaatiovirralla hoito on erittäin tehokasta ja kudoksessa saadaan aikaan lihassupistus, joka on selvästi silmin havaittavissa
-lihassupistus vastaa normaalia aktiivista harjoittelua, ja harjoitus voidaan kohdistaa kudoksiin, joita ei itse pysty tehokkaasti aktivoimaan (esimerksiksi kasvojen lihakset) ja toistojen määrä -saadaan tuloksen kannalta riittäväksi
-hoito voidaan antaa kasvojen alueelle, vartalolle ja raajoihin

Silmäpussien hoito: stimulaatiovirralla poistetaan turvotusta ja aktivoidaan ja kiinteytetään silmänympärysihoa.
Kasvojen kiinteytyshoito: erityisellä kasvo-elektrodilla käsitellään kasvojen eri alueet, kulmakarvan kohotus, silmän alapuoli, poski, ylähuulen alue, leukapielet. Kussakin kohteessa lihasryhmään kohdistetaan useita kymmeniä lihassupistuksia.

 

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänilaitteella voidaan tehokkaasti kuoria ja syväpuhdistaa iho, sekä imeyttää hoitotuotteita. Ultraäänikuorinta ja -puhdistus perustuu siihen, että itse ultraääni toimii veden kanssa hajottamalla veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin se pääsee ihohuokosiin ja nostaaa talin ihon pintaan. Ultraäänikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille aina nuoresta iäkkäämpään.

Ultraäänikasvohoitojen vaikutukset ovat:
-Erittäin tehokas ihonpuhdistus
-Syväpuhdistava vaikutus
-Poistaa kuolleet ihosolut
-Poistaa mustapäitä ja talia
-Uudistaa ihoa
-Kohottava vaikutus
-Tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon verenkiertoa
-Vähentää näppylöitä ja aknea
-Vähentää epänormaalia pigmentaatiota
-Ultraääni mikrohieronta stimulaatio
-Kosteuttava vaikutus
-Vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Timanttiohionta

Timanttihionta on tehokas kuoriva ja puhdistava hoito. Se voidaan tehdä niin kasvoille kuin selällekkin, tai muaalle vartalolle. Hoito tehdään timanttiohiontalaitteella jossa on erilaisia kuorivia hoitopäitä ja alipaineimu. Hoitopään karheus ja alipaineimun voima valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, joten hoitoa voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, herkällekkin iholle. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös silmänympärysiho.

Timanttihionnan vaikutuksia:
-kirkastaa ihoa
-poistaa kuollutta ihosolukkoa
-poistaa epäpuhtauksia
-hoitaa aknea
-tasoittaa juonteita ja ryppyjä
-tasoittaa pigmenttimuutoksia
-tasoittaa arpia
-silottaa suurentuneita huokosia

Paras tulos saadaan aikaan sarjahoidolla. 4-9 hoitokertaa 1/vko

 

Max7

Max7 on hellävarainen LED-valo väriterapialaite kasvojen ihon ja piirteiden korjaamiseen ja nuorentamiseen. Tämä kivuton kaikille ihotyypeille sopiva hoito saa ihosi näyttämään ja tuntumaan nuorekkaammalta.

Max7 väriterapian vaikutuksia:
-nopeuttaa nestekiertoa
-aktivoi ja normalisoi ihokudoksen luonnollista solutoimintaa
-edesauttaa ihosolujen ravinnonsaantia
-edistää solujen hapensaantia
-parantaa ihon kosteustasapainoa
-lisää kollageenituotantoa, joka kiinteyttää ihokudosta ja muuttaa ihon nuoremman ja sileämmän näköiseksi

Hoidon vaikutus ja tulos alkaa syvältä ihossa, ihosolun sydämestä. Iho tuntuu kiinteämmältä ja eloisammalta jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paremman nestekierron, hapensaannin ja kosteuden ansiosta huomaat juonteiden ja ryppyjen siloittuneen, ihokudoksen pehmenneen ja kasvoillasi raikkaamman uudistuneen hehkun.
Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaammiseksi suosittelemme sarjahoitoa.

 

PRX- T33

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” mm. mikroneulaukselle. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

  • Rypyt ja juonteet
  • Kuiva iho
  • Veltostunut iho
  • Pigmenttimuutokset
  • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
  • Arvet ja laajentuneet ihohuokoset
  • Venymä- ja leikkausarvet
  • Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho

 

Caretech Multi Injector

Miten laite toimii?
Caretech Multi Injector nostaa alipaineimulla hellästi käsiteltävän alueen ihoa, jolloin siihen voidaan antaa joko viisi tai yhdeksän injektiota yhdellä kertaa. Neulat annostelevat fillerin, esimerkiksi hyaloronihapon, tehokkaasti ja tietokoneohjatusti haluttuun syvyyteen iholla.

Mihin laite tehoaa?
Otsa- ja ilmerypyille, silmärypyille ja harakanvarpaille, nenärypyille ja juonteille, huulirypyille, marionettijuonteisiin, epätasaisen ihon ja kaksoisleuan käsittelyyn.

Käsittely
Toimenpide on nopea: Kasvoalueen käsittely vie noin 10–15 minuuttia ja tietokoneohjatun automaattisen ohjelman ansiosta se on myös lähes kivutonta.

 

Mary Cohr – erikoiskasvohoidot Age Firming & CatioVital 

Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö, ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.